Στην «φαντασία» μας η εμβληματική εισαγωγή της Disney – Τι ανακάλυψαν οι fans του animation

Αν είσαι παιδί της Disney σίγουρα θα θυμάσαι το εισαγωγικό animation πριν ξεκινήσουν οι ταινίες. Ένας χρήστης του TikTok, άφησε άναυδους τους fans καθώς αποκάλυψε πώς αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας δεν υπήρξε ποτέ και ήταν τελικά στην φαντασία μας.

Πώς είναι η εμβληματική εισαγωγή;

Οι ταινίες της Disney είναι εμβληματικές και έχουν χαραχτεί στο μυαλό μικρών και μεγάλων. Έτσι, όλοι μπορούν να θυμηθούν το κάστρο της Disney και την Τίνκερμπελ να βάζει με το ραβδί της το «i» στο Disney.

Θα πιστεύατε όμως ότι η Τίνκερμπελ δεν υπήρχε ποτέ στην πραγματικότητα; Πλέον, οι χρήστες του TikTok κατακλύζουν την πλατφόρμα streaming σοκαρισμένοι αφού συνειδητοποίησαν ότι το άνοιγμα δεν συνέβη ακριβώς όπως το θυμούνται.

Ένα κλιπ στην πλατφόρμα αναφέρει ότι: «Είναι η Τίνκερμπελ στην αρχή των ταινιών της Disney; Fake. Με βάση όλα όσα γνωρίζουμε, αυτό δεν συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα. Η Disney δεν κυκλοφόρησε ποτέ εισαγωγικό βίντεο όπου η Tinkerbell «βάζει τελείες στο Ι» στη λέξη Disney».

Κάποιοι έγραψαν ότι θυμούνται επίσης αυτή την εισαγωγή, αν και με μια διαφορετική Tinkerbell. Ένας χρήστης ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο animation υπήρχε μόνο στην αρχή της ταινίας Peter Pan. Ωστόσο, άλλοι συμφώνησαν ότι αυτή η εισαγωγή δεν έγινε ποτέ, με έναν χρήστη να λέει: «Δεν έχω δει ποτέ αυτή την εισαγωγή με την Tinkerbell».

Δείτε το βίντεο:

@marelize.pretorius Man how is this real? #fyp #foryoupage #disney #shocked #isthisreal ♬ original sound – Marelize Pretorius