Βουλή: Κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση Ανδρουλάκη

Κεκλεισμένων των θυρών αύριο, Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 14:00 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί ο διοικητής της ΕΥΠ και ο επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Απορρήτου Επικοινωνιών, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης.

Το θέμα της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ τέθηκε και σήμερα στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Όσο κι αν κάποιοι επιχείρησαν να θάψουν το θέμα και όσο κι αν η κυβέρνηση επιχειρεί να πει ότι δεν την αφορά το θέμα, τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα», ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος Μιχάλης Κατρίνης που ζήτησε να είναι παρών στην αυριανή συνεδρίαση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς -όπως είπε- η ΕΥΠ είναι υπό την εποπτεία του.

«Αυτή η χώρα, είναι μια χώρα που έχει γεμίσει πράκτορες και καρπαζοεισπράκτορες», σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Υποστήριξε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι και ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει έδρα τα Σκόπια.

«Κι εδώ είναι που χάνουμε την ουσία, βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Πέστε μου λοιπόν της ζωή κράτος είναι αυτό που οι Σκοπιανοί παρακολουθούν τηλέφωνα πολιτικών αρχηγών και άλλων; Τι κράτος φτιάξατε;», διερωτήθηκε.

The post Βουλή: Κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση Ανδρουλάκη appeared first on PeloponnisosNews Online.