2 6

Επίσκεψη Νίκα, Τζινιέρη και Βερούτη στη βυζαντινή Μονή της Παναγίας Φανερωμένης στο Δρύαλο Μάνης (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, ο σεβ. μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκα επισκέφτηκαν την βυζαντινή Ιερά Μονή Παναγίας της Φανερωμένης Δρυάλου Ανατ. Μάνης, προκειμένου να επισημάνουν εκ του σύνεγγυς, τα κτιριακά προβλήματα του όλου συγκροτήματος της ιστορικής αυτής Μονής και να προχωρήσουν αναλόγως στην επίλυσή τους.

Ο κ. περιφερειάρχης, πράγματι υπεσχέθη ότι θα συνδράμει τα μέγιστα στα μέτρα της αρμοδιότητός του ούτως ώστε η Ιερά αυτή Μονή του 11ου αιώνα να ξαναβρεί την κτιριακή αίγλη της, ο δε μητροπολίτης ευχήθηκε η λατρεία του Θεού να μη παύσει ποτέ αλλά να συνεχίζεται απροσκόπτως  όπως γίνεται και σήμερα στο αξιόλογο αυτό μοναστήρι με τις σπουδαιότατες τοιχογραφίες των Παλαιολόγειων χρόνων και η υπεραγία Θεοτόκος όλους μας να σκέπει και βοηθά.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Νίκωνας Τζινιέρης και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Υποδομών κ. Θεόδωρος Βερούτης.

Πηγή: im-manis.gr

The post Επίσκεψη Νίκα, Τζινιέρη και Βερούτη στη βυζαντινή Μονή της Παναγίας Φανερωμένης στο Δρύαλο Μάνης (ΦΩΤΟ) appeared first on PeloponnisosNews Online.