Υβριδικό κότερο από την Cupra 

Η CUPRA μπαίνει στα …βαθιά και ποντάρει, εκτός από τις σπορ προτάσεις της επάνω σε τέσσερις τροχούς και στα γιοτ. Συγκεκριμένα, το ισπανικό ‘παρακλάδι» της SEAT συνάπτει συνεργασία με την  De Antonio Yachts και παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από το απαστράπτων D28 Formentor e-HYBRID. Το πρώτο σημαντικό στοιχείο είναι ότι, το συγκεκριμένο κότερο, φέρει υβριδική τεχνολογία και όπως αναφέρει και η φίρμα είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο γιοτ.

Και οι δύο φίρμες έβαλαν την υπογραφή τους στον σχεδιασμό του μοντέλου, που πρωτίστως προβάλλει τις υψηλές επιδόσεις. Ειδικότερα, το επιβλητικό κότερο είναι εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την μάρκα, το CUPRA Formentor.

Και τώρα η συνεργασία προσθέτει και τον εξηλεκτρισμό, χάρη στη μεγάλη εμπειρία της φίρμας. Ειδικότερα, η υβριδική του τεχνολογία ποντάρει σε έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, 400 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με  δύο ηλεκτροκινητήρες 15 kW επου ίναι ενσωματωμένοι στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, για να δημιουργήσουν ένα υβριδικό σύστημα προώθησης. Κατά την κίνηση σε 100% ηλεκτρική λειτουργία, το D28 Formentor πλοηγείται με μηδενικές εκπομπές, όπως στα λιμάνια!  Και οι δύο εταιρείες , με το νέο σκάφος D28 Formentor e-HYBRID ενισχύουν την δέσμευσή τους ώστε να παρέχουν πρωτοποριακά οχήματα, που στόχο έχουν να προφυλάσσουν το περιβάλλον.