Οικονόμου: Ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κατήφορος σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στα σχόλια του Νάσου Ηλιόπουλου και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή με αφορμή την πρόσφατη επίθεση Βερναρδάκη στη Νίκη Κεραμέως.

Απρέπεια και ευτέλεια

Ο Γιάννης Οικονόμου καταλόγισε απρέπεια και ευτέλεια στον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι εγκυμονονούνται κίνδυνοι από την τοξικότητα, τη μισαλλοδοξία και το φανατισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο Πρωθυπουργός περιέγραψε σήμερα, δίνοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα, την απρέπεια και την ευτέλεια με τις οποίες έχει επιλέξει να πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που εγκυμονούνται και τα αποτελέσματα που προκαλεί η τοξικότητα, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός.

Τραμπισμός αλά γκρέκα

»Ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του ζητήματος στη Βουλή, να αποδοκιμάσει αυτές τις πρακτικές και να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον «τραμπισμό αλά γκρέκα». Δεν το έπραξε, υιοθετώντας τον διά της σιωπής του.

»Αμέσως μετά, διά της ανάρτησης του κ. Πολάκη, επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας όσα είπε ο Πρωθυπουργός. Φαίνεται πως ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και θα τον βαδίσει όλον μόνος του, έως ότου φτάσει στην πλήρη απαξίωση».