“Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο” – Το τελευταίο τηλεφώνημα του Τζώρτζη Μονογυιού σε φίλο του

Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο”, φέρεται να είπε σε φίλο του στο τηλέφωνο , ο Τζώρτζης Μονογυιός λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο

Τροχαίο Βούλα

Η απόκτηση μιας Ferrari, φαίνεται πώς ήταν όνειρο ζωής για τον Τζώρτζη Μονογυιό, μη γνωρίζοντας φυσικά ότι το πάθος του για το “κόκκινο αλογάκι” του υπερ-αυτοκινήτου και η υπερβολική ταχύτητα, θα του στερούσαν τη ζωή, την ίδια μέρα πού έκανε πραγματικότητα την μεγαλύτερη επιθυμία του.

Μάλιστα, με το που παρέλαβε τη Ferrari από την αντιπροσωπεία του ιταλικού οίκου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρεται -σύμφωνα με τον Σκάϊ – να τηλεφώνησε σε επιστήθιο φίλο του, λέγοντας του : ” Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο”.

Ο 45χρονος δεν φανταζόταν ποτέ, πώς λίγα λεπτά αργότερα θα έχανε τη ζωή του, με τον πλέον φρικτό τρόπο, ανάμεσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου πού λαχταρούσε από παιδί να οδηγήσει.

The post “Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο” – Το τελευταίο τηλεφώνημα του Τζώρτζη Μονογυιού σε φίλο του appeared first on PeloponnisosNews Online.